Fo2art Din Kreative Fotograf

Skal I giftes?  Og mangler bryllupsfotograf til jeres store dag, så se med her. Jeg kommer gerne i hele Danmark. Forhør på pris, ud fra jeres ønsker.

Som bryllupsfotograf er det vigtigt, at holde hovedet koldt, og få pletskuddene i kassen, på denne store dag, da den jo ikke kan laves om.
Derfor bør I bestille Fo2art Din Kreative Fotograf, som Jeres bryllupsfotograf, da jeg har stor ekspertise og erfaring med bryllupsfotografering.

I får billeder med personligt præg, hvad enten I ønsker nytænkende og kreative fotos eller de klassiske bryllupsbilleder. Lad os sammen, sammensætte Jeres dag i billeder og gode minder.

Vi finder sammen ud af på formødet, hvordan I gerne vil have jeres store dag foreviget, og kun fantasien sætter grænser her.

Fo2art Din Kreative Fotograf, er med Jer fra før vielsen, i kirken og på udvalgt location, hvor Jeres unikke bryllups billeder bliver taget. Ønskes det, kan de officielle bryllups fotos, også fanges i Fo2arts moderne studie, der ligger centralt i midtjylland, mellem Brande, Ikast og Herning.

Jeg glæder mig til at forevige jeres store dag, med masser af flotte fotos.