Fo2art - Din Kreative Fotograf

Er du i den lykkelige situation, at du er gravid og I venter baby, sker der mange forandringer gennem hele ventetiden, med den voksende mave. Få erfaren gravid fotograf til at forevige din smukke mave.

Der er mulighed for både, at lave evolution, hvor man følger maven blive større, eller komme når maven er flottest, her anbefaler jeg fotograferingen omkring uge 32-35.

Erfaren gravid fotograf foreviger din flotte mave, når du ønsker at fastholde nuet og få foreviget split sekunder af din graviditet, så tilbyder Fo2art Din Kreative Fotograf, gravid fotografering af den voksende mave.

Som gravid fotograf lytter jeg gerne til dine ønsker og ideer, og kommer gerne med mine forslag til billeder også.

Fotograferingen af maven foregår i et stille og roligt tempo, så du kan slappe af og føle dig godt tilpas. Den kommende far er selvfølgelig også velkommen, ligesom evt. søskende.

Som gravid fotograf tager jeg billeder både i studiet og på location, og selvfølgelig har jeg en del special syede kjoler til gravide, som kan bruges efter ønske.

Snyd ikke dig selv for billeder af maven, ligesom barnet senere vil sætte pris på og elske at se billeder, fra “dengang jeg var inde i maven”.
Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor kreative, anderledes og nytænkende, dine gravide fotos skal være. Lad dine billeder afspejle din personlighed.

Studiet finder du centralt beliggende i midtjylland, midt mellem Brande, Ikast og Herning.

Velkommen her, både med maven, baby og familie.